Image Alt

Семейно кино

Ние правим сватбени филми за тези, които искат нещо различно. За тези, които обичат да вървят по своя път, да изследват и да се наслаждават на света. За тези, които имат големи мечти и изключителни истории. Това са историите, които улавят и докосват зрителя.

КАКВО ОБИЧАМЕ И КАК РАБОТИМ

АКО СМЕ НА ЕДНА ВЪЛНА - СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

НИЕ ВИНАГИ ТЪРСИМ НЕПРИНУДЕНИ И ЕМОЦИОНАЛНИ МОМЕНТИ, КОИТО ПОДЧЕРТАВАТ УНИКАЛНОСТА И НЕПОВТОРИМОСТТА НА ВСЯКА ВРЪЗКА. НАШЕТО ЖЕЛАНИЕ Е ДА ОПОЗНАЕМ ВСЯКА ДВОЙКА ЛИЧНО, ЗА ДА СЪТВОРИМ ЗА ТЯХ СВАТБЕН ФИЛМ, ЕМОЦИОНАЛНО ОБВЪРЗАН С ТЕХНИТЕ ЛИЧНОСТИ. ИМЕННО В ТОВА НАШЕ ЖЕЛАНИЕ СЕ КРИЕ СЪЩНОСТТА НА НАШАТА ПРЕЦИЗНА РАБОТА – ЧИСТА, ОТКРОВЕНА И ЗНАЧИМА.
НИЕ ОБИЧАМЕ ДА ПЪТУВАМЕ И ДА ОПОЗНАВАМЕ НОВИ МЕСТА, ДА СРЕЩАМЕ НОВИ ХОРА И ДА НАУЧАВАМЕ НОВИ ТРАДИЦИИ. ЧУВСТВАМЕ СЕ ИСТИНСКИ КЪСМЕТЛИИ – НАШАТА РАБОТА НИ Е ОТВЕЛА ДО ТОЛКОВА МНОГО КРАСИВИ МЕСТА ПО ЦЯЛ СВЯТ.
ОБИЧАМЕ ДА РАБОТИМ С ДВИЖЕНИЕТО НА КАМЕРАТА. ВСЕКИ ПЪТ ТО Е ТОЛКОВА НЕПОВТОРИМО, КОЛКОТО И ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ДВАМА, КОЯТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОНКРЕТНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ.

В НАШИТЕ ФИЛМИ ДВИЖЕНИЕТО Е ВОДЕЩО И С ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ФИЛМ НИЕ ГО УСЪВЪРШЕНСТВАМЕ. ОБИЧАМЕ ДА РАБОТИМ СЪС СВЕТЛИНАТА И ЗВУКА, ЗА ДА РАЗКАЖЕМ НАПЪЛНО ОТКРОВЕНО ЛИЧНАТА ИСТОРИЯ.
ОБИЧАМЕ КИНОТО! ТО Е НАШАТА СТРАСТ И ЖИВОТ.

Точно така, както вие искате да намерите подходящ Екип, който да заснеме вашия Сватбен ден, така и ние искаме да намерим подходящата двойка, за която да създадем история.

С двойките, с които харесваме да работим, са тези, които се свързват с нашата работа емоционално, които се виждат в нашите образи и които съпреживяват по нашите филми. Това са двойки, които виждат себе си в нашата работа. Двойки, които ни вярват и симпатизират на нашата работа. Това са двойки, които не се страхуват да се отворят и да покажат себе си, така както го правят само пред себе си в най-емоционалните моменти на връзката си. Това са двойки, които вярват в това, което правим. Вярваме, разбирате, че във всяка връзка е важно да бъдем откровени и честни. Това е пътят към успеха – един, ясен и ползотворен.

И, да, съвсем вярно е твърдението,че най-хубавите и най-красивите неща в света не могат да се видят или дори да се докоснат, те трябва да се усетят със сърцето.

пълни-с-любов

ПЪЛНИ С ЛЮБОВ

Обичаме сватбите, в които двойките сътворяват Сватбения си ден по начина, по който именно те мечтаят. Обичаме двойките, които са изпълнени с любов и които с нетърпение очакват Големия ден. Интимни малки сватби с най-близките обичани хора, красиви церемонии сред величието на природата – Екипът ни е способен да предаде всяка спонтанна емоция.

букети-от-лавандула

БУКЕТИ ОТ ЛАВАНДУЛА

Обичаме да филмираме булки с нежни букети от лавандула, одеяла за пикник развети от вятъра коси. Обичаме да филмираме булки, които ходят боси по тревата с феерични рокли, обсипани с приказни светлини и искрящи лампи. В цялата тази емоция има движение. Движението на Живота, на Двамата, на Деня…

звука-на-града

ЗВУКА НА ГРАДА

Обичаме да филмираме стилни сватби в индустриални сгради или тавански помещения, сватби на покрива или пък под дърветата в парка. Обичаме разходките рано сутрин, а защо не и късно вечер. Обожаваме да улавяме звука на града и светлините на нощта, в които той се сгушва след залез слънце.

НАШИТЕ СВАТБЕНИ ФИЛМИ СА В КРАТЪК ФОРМАТ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ СЕ ФОКУСИРАМЕ ВЪРХУ КИНЕМАТОГРАФИЧНИЯ СТИЛ, КОЙТО РАЗКАЗВА ВАШАТА ЛИЧНА ИСТОРИЯ ОТ СВАТБЕНИЯ ДЕН В ДОКУМЕНТАЛНА КИНО СТИЛИСТИКА. НИЕ НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ТРАДИЦИОННИ СВАТБЕНИ ФИЛМИ В РЕПОРТАЖЕН СТИЛ. ТОЗИ СТИЛ НЕ НИ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРЕРАКЗАЖЕМ ЕМОЦИОНАЛНО ВАШИЯТ ДЕН. НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ КИНО ПОХВАТИ КАКТО ПО ВРЕМЕ НА ФИЛМИРАНЕТО, ТАКА И В ПОСТПРОДУКЦИЯТА, РАБОТЕЙКИ АКТИВНО СЪС СВЕТЛИНАТА, ЗВУКА И АТМОСФЕРАТА.

Заедно намерихме нашето призвание – да документираме преживяванията на двойки навсякъде по света. Вярваме, че малките неща са също толкова важни, колкото големите и се отдаваме на това да пресъздадем вашата реалност по възможно най-артистичен, смислен и истински начин. Близостта с двойките е много важна и ние я търсим в нашата работа, за да можем да се докоснем до вашия свят и визия. Влагаме душата си в работата ни и това, което най-високо ценим е преживяванията, които споделяте с нас.

препродукция-2

ПРЕПРОДУКЦИЯ

“Pre-production is king“. На ваше разположение сме заедно да изготвим предварителен сценарий и тайминг на събитието. Умелото боравене с времето е от изключителна важност, както за филма, така и за цялостта на събитието. При необходимост ние ще ви препоръчаме фотограф, сватбен агент, флорист, стилист, озвучаване и всичко друго, от което имате нужда. Работим от години с Екипи, които са изключително артистични личности. Ще ви помогнем да изберете най-подходящата локация за Вашия Ден.

препродукция-3

ПРОДУКЦИЯ

Ние работим с изключителна страст и отдаденост. Нашият дългогодишен опит във визуалните изкуства, работата с естествена и изкуствена светлина, движението на камерата, усещането за цветна драматургия, усета за атмосфера и звук гарантират, че предприемаме бързи и правилни решения във всяка една ситуация и най-вече в един динамичен ден, какъвто е сватбеният.

препродукция-1

ПОСТ-ПРОДУКЦИЯ

Филмовият и реалистичен монтаж, звуков дизайн и цветовата корекция на филма ще ви накарат отново да преживеете Вашия Сватбен Ден по-най емоционалния начин. Работим с изключително внимание към историята, цветовете и звука на филма, отделяйки специално внимание на детайлите. Нашите филми са с изключетелна кинематографична визия и усещане – те са изпълнени с емоция и непринуденост. Всеки филм е уникален, каквито, всъщност, сте и вие.

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЕДНО МАЛКО ДОКОСВАНЕ

УСМИХНАТО ЛИЦЕ МИЛА ДУМА - ЕЗИКА НА ТЯЛОТО

Нашите силни страни са в нашето внимание към детайла, нашата адаптивност и страст към лична връзка с вас и вашата история.Създаваме филми за двойки, това са поръчкови, емоционални и индививуално изработени истории. Полагаме много грижи и време за разработването на тези истории, пътуваме по света правейки това, което обичаме наи-много, документирайки хората и техните най-удивителни моменти и спомени.

JESSIEDEYAN1-1197

ТРЕЙЛЪР

Когато говорим за трейлъре важно да се знае, че малката версия на филма (трейлърът) се фокусира върху елементите от история и взаимоотношенията ви от сватбения ден. В рамките на 2,5 – 3,5 мин. ще преразкажем всички непринудени и емоционални моменти от Сватбения ви ден. Ще ги преразкажем по най-добрия начин с помощта на звуци, атмосфера, цветове, светлина и музика. Моменти, които са заснети по найдискретен начин с изключително силна художествена стойност и творчески реализъм. Всяка двойка е уникална!  Такива са и нашите трейлъри – уникални по съдържание и характер, оставящи трайна следа във времето.

JESSIEDEYAN1-1171

НАЧИН И СТИЛ НА СНИМАНЕ

Когато филмираме събитие, каквото е сватбата, винаги се стремим да сме колкото се може по-незабележими и по-дискретни в работата си за околните. Екипната работа за нас е от изключително важно значение. За нас е важно да знаем с кого ще работим – сватбен агент, флорист, фотограф, DJ и др. Всички те са отговорни за, и косвено свързани с филма.

Екипът ни филмира ограничен брой сватбени събития годишно. Това обстоятелство ни дава възможност да сме изкючително творчески настроени и максимално заредени с креативни идеи и положителни емоции.

Визуална консистенция от Haldigital97 – Поредица от филмови кадри, които имат за цел да дадат на публиката визуални знаци за стил усещане и атмосфера.

JESSIEDEYAN1-1019

ФИЛМЪТ

Ние работим единствено и само в кинематографска стилистика, при която основната цел е Историята. Нашите сватбени филми са кратки и са с максимална продължителност от 30 до  60мин. Ние акцентираме единствено върху важните и стойностните моменти. Нашата основна цел на Разказвачи е да запазим Историята жива и емоционално красива в продължение на години.

Монтажът на нашите филми изисква време. Ние не правим филмите си на един дъх. Това е трудно. Ние сътворяваме филмите си, когато сме творчески заредени за това.

Вниманието към детайлите винаги е много важно за нас. Филмът се изгражда от хиляди малки детайли и подробности, и ние никога не оставяме някой от тях на случайността. Винаги се опитваме да търсим нещо ново, независимо дали в движението на камерата, цвят, или просто подход, по отношение на мястото и хората. Всеки филм заслужава своя собствен подпис и интерпретация.

 

СЕМЕИНО КИНО ОТ HALDIGITAL97

СВАТБЕНИ ФИЛМИ - БИОГРАФИЧНИ ФИЛМИ - ФИЛМИ ЗА РОДА

Вярваме в истинската любов. Знаем, че вашата история е уникална, затова такъв е и начинът, по който улавяме вески момент от вашия специален ден. Специализираме в разказването на истории. Ще създадем уникален филм, колекция от вашите спомени, която ще ви кара да преживявате отново и отново всеки момент сякаш се връщате назад във времето. Като кинематографи целим да уловим искрените емоции, оставяйки двойката да се наслади истински на сватбения ден. Постигаме го чрез ненатрапчивото си присъствие и различните гледни точки на нашия екип. Пътуването ни зарежда и поемаме ангажименти навсякъде в България, както и извън страната. Работата ни сама говори за нас. Нейното качество се дължи на дългите години опит в кинематографията, както и на нашата отдаденост и желание да създадем филма, който най-добре разказва вашата история.

Когато говорим за истинска емоция, непринуденост, усещане, атмосфера и любов, винаги се сещаме за една уникална двойна, Ивана и Нил. Тяхната история, може да видите в това видео.

ДОКУМЕНТАЛНИ И КЪСОМЕТРАЖНИ ФИЛМИ ЗА ДВОЙКИ - LOVE STORY

МОЖЕМ ДА РАЗКАЖЕМ ВАШАТА ИСТОРИЯ В 3 МИН. РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА

Семейното кино има една важна особеност – в него главните герои са и главните зрители на продукцията. Да представяш някого пред самия него е вдъхновяващо предизвикателство. Още повече в неповторими събития, които стават едни от най-важните моменти в живота. Поводите са множество и все разнообразни, но всички те имат общ знаменател – силните емоции …

Филмът – това сте ВИЕ! Качеството – това сме НИЕ!

В този наш слоган, трябва да вникнете на 100%. Винаги сме казвали, че филмът зависи изцяло от вас, от това какво ще ни дадете като емоция и усещане.
ПОДГОТОВКАТА

Подготовката на булката и младоженеца са един от основните и вълнуващи моменти от сватбения филм. За нас да отразим тези така емоционални и непринудени мигове са от съществено значение, защото точно тогава атмосферата на сватбата се усеща най-силно.

ФОТОСЕСИЯТА

Акцент на близост и емоция, изпълващи филма по един много силно емоционален начин. Моменти, който ще ви развълнуват или ще ви разплачат или ще ви накарат да се забавлявате, моменти на близост, страст, емоция и усещане.

МОМЕНТИТЕ НА СВЕТЛИНА

Обичаме да работим със светлината, от сутрешните лъчи, през силните и остри сенки на следобедното слънце, до оранжево червения залез и светлините на партито. Подсилването на историята, чрез естествената светлина е магията в нашите филми.

ПАРТИ И ЕМОЦИИ

Паритито е основната, най-емоционална и най-непринудената част от филма, обичаме да улавяме моментите на откровеност и вълнение, и да ги предаваме през призмата на кинематографията, с движение, светлина звук и атмосфера. Това е толкова невероятно.

НАШЕТО СТУДИО, ТУК СЪЗДАВАМЕ НАШИТЕ ФИЛМИ И НЕВЕРОЯТНИ ИСТОРИИ

В нашето студио работим с изключително прецизна и професионална пост-продукционна техника. Използваме най-модерните работни станции, също така, за да гарантираме точни и прецизни цветове сме инвестирали в професионални монитори от висок клас. Хардуера и софтуера за аудио обработка са от изключително високо ниво, а за художествената цветова градация използваме професионален хардуер от висок клас, използван от всички филмови студия в световен мащаб. И нещо, с което се гордеем, е инвестицията, която сме направили в бързоскоростни и висококачесвени сторич кейсове, на най - добрите марки в света, като LACIE & G-DRIVE. Само така можем да гарантираме качествено съхранение на вашите материали, преди да получите крайния резултат. И най-важното!!! Работим единствено с лицензирани софтуери, което гарантира високо качество на изображението, без абсолютно никакви артефакти.
СЕЛЕКЦИЯ

Селекцията на непринудените, красивите и емоционални моменти, атмосферният звук и различните аспекти на настроение са от изключително важно значение за нас, точно те разказват историята, по-най добрия и емоционален начин. Подбираме всеки един кадър с голямо внимание, всяка една светлина, движение, усмивка могат да направят филма изключително вълнуващ.

СЪЗДАВАМЕ МАГИЯ

Това е основната творческа част в един сватбен филм, като започнем от рисърча на музикален фон подходящ за всеки един емоционален момент, връзката на определени кадри и как те подсилват и разказват историята по един наистина уникален за вас начин, това се нарича магия. Обичаме филмовата музика и често я използваме в нашите филми.

ЗВУКОВ ДИЗАЙН

Един от най-интересните и интругуващи аспекти в монтажа, е амбиентния звук и звуковият дизайн, с тяхна помощ подсилваме усещането за атмосфера и разказваме историята на филма, по още по невероятен начин, защото един филм е 50% звук и 50% картина. Смеем да твърдим, че сме първите в бранша, предлагащи звуков дизайн на нашите филми.

ЦВЕТНА КОРЕКЦИЯ И ГРЕЙД

''Аромата на магията''. Една от нашите най-силни страни са абсолютното въздействие на цветовете в картината, обичаме да разказваме с цветове и нюанси, точно по тази прчина направихме огромна инвестиция в хардуер за тази цел, с гордост можем да кажем, че сме единствените в България, а може би и в Европа, сватбени кинематографи, разполагащи и умеещи да работят с този хардуер използван от големите филмови студиа по света.

Дискретно, но запомнящо се!
Емоция, непринуденост, страст, звук, светлина, атмосфера – такива са нашите филми, които далеч ще надживеят последната част от сватбената торта!

СЕЛЕКЦИЯ – ТРЕЙЛЪР

Във видеото може да видите, финална селекция на кадри, които изготвят сватбения трейлър. Локация, на която беше заснето събитието – Св.София – Голф клуб / Равно поле. Едно от любимите ни места.

ЗАД КАДЪР

Кратко видео, показващо работен процес, по време на реализацията на сватбения филм, отново на наша любима локация – с.Могилово Винарна – Мидалидаре Естейт.

КРЕЙТИВ И ПОСТПРОДУКЦИЯ

Няколко кадъра от студиото, в което творим нашите сватбени филми, и след като бъдат готови, следва любимата ни част – ПРОЖЕКЦИЯ на 135 инчово кино платно. 

РАЗЛИЧНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ
Многокамерно заснемане. Във видеото ще видите ползите от различните гледни точки на повече от една камера, допринясящи за филмово усещане и интересни гледни точки.

ИСТОРИЯ ЗА ИСТОРИЯТА

Очаквайте скоро още и подробна информация, до тогава може да се насладите на няколко кратки сватбени сцени!!!

СТОРИ ( ФИЛМИ ЗА ДВОЙКИ )

Очаквайте скоро още и подробна информация, до тогава може да се насладите на няколко кратки сватбени сцени!!!

ФИЛМИ ЗА РОДА

Очаквайте скоро още и подробна информация, до тогава може да се насладите на няколко кратки сватбени сцени!!!

През последното десетилетие Haldigital97 изгради репутация в индустрията за създаване на новаторско и оригинално съдържание, в сватбените филми с къса форма. Работейки в България и в цял свят, в съчетани с дълбоко разбиране на пазара, Haldigital97 има способността да създава и добавя стойност към историята на сватбения филм.

.