Image Alt

Продуктово видео

Независимо дали имате един продукт или се нуждаете от серия видеоматериали за продукти

Ние ще направим видео пакет за увеличаване на продажбите ви

Обадете ни се още днес, за да използвате професионално най-бързо развиващия се маркетингов инструмент в историята – Video.

 

Професионална техника, добър екип, концептуален поглед върху темата и, накрая, ала всъщност на първо място – Човешки план.

Продуктовият видео клип може да достигне до хората по всяко време и навсякъде по света 24/7

Движението и звука

Нашите продуктови видеа улавят творчеството ви по начин, по който снимката не може – ако сте завършили проекти, с които се гордеете и за които потенциалните клиенти трябва да знаят, ако имате нов продукт, тогава нашите видеоклипове са най-добрият маркетингов инструмент за вас. Снимката наистина може да бъде много красива, но помислете за допълнителните предимства, които движението и звука добавят към представянето на вашия продукт.

Емоционалната ангажираност

Нашите продуктови видеа ангажират аудиторията ви на емоционално ниво – нашите видеоклипове позволяват на вашите клиенти наистина да разберат вашата марка и вашите постижения на емоционално ниво. Емоционалната ангажираност е основно изискване при избора на услуга или продукт.

Възприемане и заангажиране с продукта.

Нашите мозъци обичат визуалните изживявания и ние се учим по-бързо от визуализации, отколкото от думи или снимки. Освен това запазваме по-голямо количество информация, когато гледаме едно продуктово видео. Това явление се нарича „Ефект на превъзходството на картината“. Добавете към това ефекта на звука и ще усетите магията за по-добро възприемане и заангажиране с продукта.

Нашето убеждение е, че творчеството, гъвкавостта и иновациите са най-важните качества в процеса на предоставяне на отлични продукции и една от основните ни цели винаги е била да съчетаваме творчеството с професионалните умения на нашият екип.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ?

1. Ще се срещнем с вас, за да обсъдим вашите желания и как си представяте вашия филм.<br /> 2. Ще ви споделим нашите предложения как най-успешно да развиете идеята, от какво има необходимост проекта и кой е най-подходящият план за неговото реализиране.<br /> 3. След като обсъдим елементно проекта на вашето събитие, ще разработим предложение с конкретна стойностна рамка и отново ще дискутираме детайлите.<br /> 4. Вие ще имате изчерпателна информация за стойността на вашия проект.<br /> 5. Ще продължим нашите разговори, ако имате коментари или още въпроси, и ще финализираме предложението за вашето видео в рамките на идеята и цената, с които разполагате.<br /> 6. Нашият съвет към вас е да ни позволите да обсъдим заедно вашите желания в рамките на базисна бюджетната рамка, и впоследствие да преценим къде можем да намерим обща допирната точка.