Image Alt

Корпоративно видео

ЗАСНЕМАНЕ НА КОРПОРАТИВНО ВИДЕО ОТ HALDIGITAL97

КОРПОРАТИВНИ И ИМИДЖОВИ ФИЛМИ, КАМПАНИИ, ПРОДУКТИ, УСЛУГИ

Марков и фирмени видео продукции. Една снимка може да замести 1000 думи, същото може да се каже и за всеки един кадър от кратък късометражен филм. Един кратък филм има огромен потенциал. Все повече хора го използват като изразно средство за това което искат да кажат на публиката си. Нови фирми, които се опитват да изпъкнат, артисти които искат да представят работата си или пък учители, които търсят нови начини да достигнат до учениците си, всички те използват късия филм. Ако е направен правилно, късният филм може да ангажира, завладее и вдъхнови публиката като им предаде съобщение, което те дълго ще помнят. Ако ли не, ако филма е плануван и поправен лошо той ще обърка и отегчи гледащите го, те не биха могли да бъдат повлияни от него и в най лошия случай ще им изпрати погрешно послание. Преди да започнете вашата продукция вземете следното под внимание :

 

Професионална техника, добър екип, концептуален поглед върху темата и, накрая, ала всъщност на първо място – Човешки план.

Корпоративният филм и видео – визитната картичка на всеки един добър бизнес!

a

Започнете със сценарий

Ключът за успешно създаване на късо видео е планирането. Колкото по добре планувате, толкова по лесно ще ви бъде да предотвратите празно време, повторения и други елементи които ще отвлекат вниманието на публиката или ще я отегчат. С помощта на сценария можете да планувате това което искате да кажете и това което искате да направите(покажете). Уверете се че всичко, което се случва във филма има значение. След като напишете сценарият, редактирайте го, запомнете го не само вие, а и останалите участници в продукцията. По този начин ще бъдете сигурни, че нещо може да се обърка.

a

Задайте ясни стъпки

Ако кратък филм, който дава инструкция за нещо, това означава, че ще трябва да сбиете огромно количество информация в няколко кратки минути. Това улеснява публиката, която иска да научи нови неща за кратко време, но и съдържа риск да бъдат предизвикани обърквания. За да не се стигне до там просто разделете съдържанието на части, стъпки, категории, сегмент. По този начин гледащите ще могат по лесно да запомнят информацията, която им представяте.

 

a

Мястото е изключително важно – подберете го прецизно

То определя контекста на филма и му предава атмосфера. Препоръчваме ви никога да не снимате на шумно място с премигващи светлини или други неща, които могат да объркат гледащите, освен ако филмът ви не го изисква. Ако филма поставя определен град във фокус, изберете място чрез което гледащият веднага да може да идентифицира града, мястото на което снимате. Пример Айфеловата кула(всеки знае че е в Париж). По този начин ще придадете автентичност на филма и ще окуражите местните жители също да го гледат.

Нашето убеждение е, че творчеството, гъвкавостта и иновациите са най-важните качества в процеса на предоставяне на отлични продукции и една от основните ни цели винаги е била да съчетаваме творчеството с професионалните умения на нашият екип.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ?

1. Ще се срещнем с вас, за да обсъдим вашите желания и как си представяте вашия филм.<br /> 2. Ще ви споделим нашите предложения как най-успешно да развиете идеята, от какво има необходимост проекта и кой е най-подходящият план за неговото реализиране.<br /> 3. След като обсъдим елементно проекта на вашето събитие, ще разработим предложение с конкретна стойностна рамка и отново ще дискутираме детайлите.<br /> 4. Вие ще имате изчерпателна информация за стойността на вашия проект.<br /> 5. Ще продължим нашите разговори, ако имате коментари или още въпроси, и ще финализираме предложението за вашето видео в рамките на идеята и цената, с които разполагате.<br /> 6. Нашият съвет към вас е да ни позволите да обсъдим заедно вашите желания в рамките на базисна бюджетната рамка, и впоследствие да преценим къде можем да намерим обща допирната точка.