Image Alt

Изработка на ТВ и WEB реклами

WEB - TVC - SOCIAL

РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ И СПОТОВЕ / МИНИ ФИЛМИ / КАМПАНИИ

Искате ли да развиете Вашия бизнес?

Имате нов продукт/ услуга /магазин?  

Създаваме видеа от всички жанрове – от телевизионни и кино реклами до социални инициативи и документални филми. От корпоративни видеа до музикални видеоклипове и арт мултимедийно съдържание.

WEB РЕКЛАМИ

Очаквайте скоро подробна информация!!!

ТВ РЕКЛАМИ

Очаквайте скоро подробна информация!!!

КАМПАНИИ

Очаквайте скоро подробна информация!!!

МАЛКИТЕ ТАЙНИ И ДЕТАЙЛИ

Намирането на най-подходящия екип, търсенето на перфектната локация, изграждането и обзавеждането на впечатляващи сетове - с една дума производство - изисква постоянно усилие от всички, които участват в процеса. Нашият опит ни научи, че една добра, спокойна атмосфера прави нещата още по-ефективни.

На разположение през цялото време, на по-ниска цена, чрез Haldigital97

Инфраструктурата (големи и малки звукови сцени, набор от конструкции, подпори, гардероб, макети / модели и специални ефекти)
Подготовка

Ние ще ви помогнем да намерите перфектния клиент за видеото и ще го подготвим така, че да се получи възможно най-убедителното интервю. В зависимост от вашият бюджет, ще имате възможност да изберете дали да заснемем ваши реални клиенти или да ангажираме професионални актьори.

Продукция

Наш екип, въоръжен с цялото необходимо оборудване, ще отиде на мястото, което е избрано за заснемане на видеото. Ще дадем професионални съвети на вашите клиенти за това как най-добре да представят своята история. След което пристъпваме към заснемане на продукцията.

Пост-продукция

Преглеждаме заснетия материал, изрязваме най-доброто и го сглобяваме в професионално видео. Добавяме анимирани елементи (последователност на сцените, преходи, заглавия, призиви за действие, нагледни материали на продукта/услугата и други графични елементи), за да представим вашия бизнес и вашия бранд. След това ви изпращаме готовия материал за преглед и корекция и нанасяме последни редакции.

Финализиране

Щом видеото бъде готово, ние ще се погрижим да получите отделни файлове, които ще бъдат оптимизирани за различните ви нужди и за платформите, на които ще го публикувате.