заснемане с дрон

Въздушно заснемане

ДРОН УСЛУГИ

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ - ФОТОГРАФИЯ

Заснемане от въздуха на видео и фотографии
Заснемане на видео с високо качество до 4К
Видео заснемане и фотография на масови събития
Инспекции на трудно достъпни и опасни за човека места
Заснемане на сгради и имоти от въздуха
Панорамни снимки и видео на населени места и природни забележителности
Рекламни видеа и снимки на туристически комплекси, хотели и курорти
Заснемане на строителни обекти
Видео заснемане и фотография на пътни възли, пътища и магистрали

Заснемане на сгради и имоти от въздуха

Coming soon

Рекламни видеа и снимки с дрон на туристически комплекси, хотели и курорти

Coming soon

Видео заснемане с дрон на масови събития и сватби

Coming soon

Фактори, влияещи при заснемането на видеото и фотографии с дрон

Когато се заснема видео с дрон, трябва да се вземат предвид много фактори, които биха оказали влияние върху работата му. Изобщо, заснемането на качествено видео от небето изисква щателно предварително планиране. Трябва да се обърне внимание на следните неща:</p> <p>вид и големина на оборудването, което ще се използва (т.е. на дрона);<br /> основен преглед на всички компоненти на дрона;<br /> да се оцени рискът и да се вземат всички необходими мерки за безопасност както на машината, така и на хората на снимачната площадка (ако има такива);<br /> в каква метеорологична обстановка и на каква светлина ще се заснеме видеото;<br /> на каква надморска височина ще бъде полетът;<br /> дистанция и скорост на снимане;<br /> търсени ефекти;<br /> сценарий и стратегия на заснемането;<br /> ще има ли озвучаване, субтитри или няма да има текст;<br /> краен монтаж.

ОЩЕ УСЛИГИ

МНОГОКАМЕРНО ЗАСНЕМАНЕ - СТРИМИНГ УСЛУГИ
a

Церемония по награждаване

HALDIGITAL97 улавя блясъка и важността на церемонията по награждаването ви на видео в кино стилистика. Краткият филм и архивните кадри на церемонията по награждаването са идеални за бъдещия ви маркетинг и създаване на видео архив на вашите постижения като организация.

a

Заснемане на конференции

Конференциите често са кулминацията на огромно количество планиране и енергия. Архива от заснетите кадри с брилянтен звук и картина, могат да се използват за продължаващото обучение и маркетинг на вашата компания. От ключови лектори до интервюта с гостите, с възможност за стриминг в реално време.

Най-интересни кадри и интервюта са идеалните промоционални клипове за следващи събития и могат да подобрят ангажираността на участниците по начини, които просто не са възможни, използвайки само снимки или текст.

a

Публични ивенти/събития

Когато организирате публични ивенти/събития, искате да сте сигурни, че ще достигне до максималната потенциална аудитория. Видеото е идеалният носител, за да се гарантира, публика. В HALDIGITAL97 сме специализирани в увеличаване на публиката и ангажираността към вашите публични ивенти, използвайки перфектното промоционално и въздайстващо видео.