Image Alt

Студио под наем

01

СТУДИО ПОД НАЕМ

TVC/ МУЗИКАЛНИ КЛИПОВЕ/ ИНТЕРВЮТА/ ПРОДУКТОВО И СТОК ВИДЕО<br /> От нас може да наемете цялостна снимачна, осветителна и озвучителна техника, стабилизиращи системи, грип и всичко необходимо за реализацията на вашият проект.

02

ПРОДУКТОВО ВИДЕО

СТУДИЙНО ЗАСНЕМАНЕ НА ПРОДУКТОВО И СТОК ВИДЕО<br /> Предлагаме заснемане на продуктово и сток видео със стандартна и висока честота на кадъра в 4К & 6K резолюция.

03

ЗАСНЕМАНЕ НА КЛИПОВЕ

МУЗИКАЛНИ КЛИПОВЕ / РЕКЛАМА<br /> В студиото може да реализираме мащабни музикални и артистични проекти. Студиото разполага с 35кв.м. циклорама, която дава абсолютна свобода и възможност да разгърнете творческите си способности. Разполагаме с изключително ефектно осветление и дим машина.

04

КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

ЗАСНЕМАНЕ НА ИМИДЖОВИ СПОТОВЕ / ИНТЕРВЮТА<br /> В студиото може да реализираме корпоративни имиджови спотове, интервюта с ваши клиенти и служители на фирмата. Може да обезпечим цялостната продукция от идеята до финала – това ще ви спести много усилия и най-вече средства

05

СТОК ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ

В студито може да се реализират и подготвят режисирани сесии за сток видео и фотография, налична камера RED GEMINI 300 FPS /2K, възможност за ангажиране на модели и актьори.

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА СТУДИОТО

Работна площ 700 кв. м

Паркинг 1000 кв. м

Гримьорна / Бекстейдж

Товарен асансьор и рампа

 750KW мощност

Кино осветление, камери, обективи, грип и др.,- под наем

Висококвалифициран персонал

 Отворени 24/7

Кафе машина

ОСВЕН СЪС СТУДИОТО ПОД – НАЕМ, МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ С ПРОИЗВОТСТВОТО НА МУЛТИМЕДИЯ КАТО:

Отзиви на клиентите за вас;

Explainer видео;

Клипове за популяризиране на бранда;

Промотиращи продукт, услуга, мобилно или уеб приложение;

Видеоклипове с обучаваща или образователна цел;

Business 2 business (B2B);

Видео с цел обучение на служители и много други

При нас ще получите готов продукт в адаптивен видео формат с високо качество, но и с възможност за споделяне във всяка една от любимите ви социални мрежи – Facebook, YouTube, Google+, Twitter, Pinterest, Vimeo и др. По този начин ще приобщите всички ваши приятели и последователи към вашите идеи и емоции.