Blog

20.09.2016

“ПЪТЕШЕСТВИЕ“ Това беше темата на тази истинска и непринудена сватба.

Още при първата ни среща с булката Лили си пролича желанието й за една страхотна и много различна сватба, която предстоеше да се сбъдне. Обсъдихме много подробно детайлите и тайминга на събитието. Лили изслуша всички наши съвети до последеният детайл, и с неимоверно търпение преодоля и всяка най-малка споделена подробност до най-малката брънка.
Въпреки вълнението, което видимо изпитваше докато организира всичко самостоятелно, /нямаме идея какво й е коствало това/, в дългогодишната ни практика в много редки случаи сме имали удоволствието да работим на спокойствие, без излишно напрежение от каквото и да било естество. В повечето случаи, когато питаме нашите клиенти „Как бихте желали да изглежда вашето сватбено видео?“, те ни отговарят „Ми… нямаме идея. По-скоро разчитаме на вас. Ние знаем какво искаме от фотографа в снимки, но видеото ни е табу.“ Тук е мястото да ви споделим, че доброто видео се получава, единствено когато има желание за това от самите вас – младоженците: от вашите разкази как си представяте сватбения си ден и какво бихте искали да видите впоследствие от него.Така направи Лили! Тя с нескрито вълнение ни разказа всичко подробно. Ще споменем само малка част от нейните желания: тя сподели с нас за сватбената си рокля, как нейната майка сама е ушила сватбената й рокля и роклите на шаферките, и много държеше това да присъства като акцент във видеото; държеше много на всички детайли, табелки, подаръчета, цветя и прочее елементи, които тя, нейните приятели и роднини бяха подготвили; разказа ни как всички шафери и шаферки ще се съобразят с определена цветова гама в обличането си, което обстоятелство трябваше да се впише във видеоматериала. Лили ни разказа и за невероятния си първи сватбен танц, който наистина беше уникален и неповторим, и който остави гостите на празненството без дъх. Каза ни, че специално са се подготвили за него, и как заедно с Ивайло ще изненадат своите гости, като предварително обсъдихме откъде и как ще го заснемем, за да „обгърнем“ картината по най-добрия и възможен начин, спрямо подредбата на масите. Тук е важно да отбележим, че именно наличието на две камери разчупи по един невероятен начин всеки един детайл и момент на емоция. Говорихме надълго и нашироко за локацията относно фотосесията – вблизост до една ЖП линия. Получиха се страхотни снимки и видео. Имахме удоволствието да работим с фотографа Васил Николов – един истински професионалист, с който се сработихме като един Екип още преди няколко години. Работата ни спореше, и това бе една от отличните идеи на Лили. Екип фотограф и видео работеше под пълна пара в желанието си всеки да заснеме своята гледна точка без да пречи на другата.
Локацията предразполагаше за заснемане с дрон. Винаги сме твърдяли, че заснемането с дрон е една много интересна гледна точка от „птичи поглед“, и тази гледна точка трябва наистина да си заслужава.
След всички тези малки детайли дойде ред и на Партито, което с помоща на DJ Bedros стана наистина уникално, без излишни “тиймбилдинг“ игри и прочие, които според нас, отекчават гостите.
За сватбата на Лили и Ивайло можем да говорим дълго. Това Сватбено събитие винаги ще бъде един чудесен пример за перфектен тайминг, който предопредели и последвалите събития в един незабравим видеоматериал. Едно видео, което е малка, ала множо важна част от човешкия живот – един спомен от Приказния ден на Лили и Ивайло! БЛАГОДАРИМ ВИ за удоволствието да споделим този ден с вас.

 

сватба вакарел сватба видеозаснемане

 

Коментара

comments

Без категория , , , , ,
About haldigital97

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.