Image Alt

Изчисли бюджет за сватбен филм?

Ще покажете ли филма ни на вашия уебсайт?

Някои хора предпочитат филмите им да не бъдат показвани и ние уважаваме това. Освен това, ние не качваме на сайта си всички филми, които създаваме. Избираме няколко, с които да покажем определени стилове без да затрупваме посетителите на сайта с всичко, което някога сме снимали като продукция.
Каквито и да са вашите предпочитания, филмът, който ще получите, ще е удивителен. Въпреки, че притежаваме авторските права над него, няма проблем да го показвате навсякъде, където пожелаете.

След колко време ще получим готовия продукт?

Монтажът е моментът, в който се случва магията. Обикновено това отнема много време, разглеждайки заснетия материал и творейки вашия филм. Този процес изисква време. Разбираме, че вие се вълнувате и сте нетърпеливи да го видите. За това правим всичко възможно да предадем трейлър от филма до 60 работни дни, а пълния филм – между 120 – 180 работни дни, според натовараемостта на студиото.

Поемате ли ангажименти за други градове и страни?

Да, определено. Ще се радваме да чуем плановете ви за различни дестинации. С удоволствие бихме снимали навсякъде по света. Моля, свържете се с нас за повече информация и коректно бюджетиране на вашия сватбен филм.

Каква ще е продължителноста на филма от сватбата?

Филмите, които създаваме са произведение на изкуството. Затова не можем да определим предварително каква ще е тяхната продължителност. Това зависи от продължителността на заснетия материал, броя на камерите, броя на операторите. В повечето случаи, филмът е с продължителност 30 – 45 минути, стига всичко да върви по план и таймингът на събитието да е коректно подреден.
Но, ако например снимаме подготовката на булката, подготовката на младоженеца, първата среща, църква, речи, парти, филмът е по-дълъг – около 45-60 минути.

Можете ли да направите дългометражно видео като тези от старите времена с времетраене 180мин?

За съжаление, не предлагаме такава услуга. Стремим се към създаването на качествен и артистичен продукт, с който да се гордеем. В същото време, бихме искали и вие да се гордеете с него, да го показвате и да предизвиквате желаните реакции.
Ако желаете, можете да получите суровия материал в HD срещу допълнително заплащане.

Защо заснемането с една камера се нарича репортажно заснемане?

Еднокамерното заснемане е това, което ние наричаме репортаж. Историята от сватбата се разказва в старомодния линеен стил.
Често дори не се използват стативи, а се снима изцяло от ръка, като домашно видео. На някои хора това им харесва, но възможностите за креативност и артистичност са ограничени, а емоциите, които предизвиква не могат да се сравнят с тези, които предизвикват филмите заснети с две и повече камери.

Защо наричаме заснемането с две и повече камери - сватбена кинематография или филм?

В случая филмът е това, което наподобява холивудска продукция с различни ефекти, гледни точки, близки кадри и т.н. Целта на филма е да привлече вниманието на гледащия чрез използването на най-новите и модерни кино похвати. Филмът играе с вашите емоции – може да предизвика смях, може да предизвика сълзи, може да промени настроението ви за секунди.

Какво е късометражен филм?

В контекста на сватбената индустрия, късометражният филм е филм с продължителност до 30 минути. Съвременната световна сватбена кинематография наложи късометражния филм като често използвана практика. Той създава възможност за завладяващо представяне на сватбения ден чрез използване на кинематографски похвати, задържа интереса на гледащия, предизвиква емоции и същевременно показва реално случващото се.

Каква е процедурата, за да работим заедно и да ви запазим за нашия сватбен ден?

Първото и задължително нещо, което ще направим е да се срещнем – на живо или в Skype, за да се запознаем и да научим малко повече един за друг. Вие сте основният фокус на сватбения филм, историята, която ще разкажем е вашата история, затова тази среща е изключително важна. След което се заплаща депозит е в размер на 50% от сумата на пакета. Целта е да запазим датата за вашето събитие и да не поемаме други ангажименти за нея. След това ще обсъдим плановете ви за сватбения ден и заедно ще създадем най-подходящия бюджет за вашия филм. Така гарантираме, че филмът ви ще бъде създаден с професионализъм и страст.

ВАЖНИ УСЛОВИЯ!

Овъртайм за всеки започнат час заснемане, след часовете включени в пакета се заплаща – 150лв/за една камера и 200лв/за две камери в HD. За пакета в 4К овъртайма е: 250лв/за една в 4К и 400лв за две камери. При ангажиране на екип се заплаща 50% от сумата в аванс, останалата част от сумата, както и овъртаймът ако има такъв, се заплаща до три работни дни след датата на заснемане. В цената на овъртайма е включено заснемане и допълнителен видео монтаж на заснетия материал. Суровият материал и сватбен филм се пазят до 15 работни дни от предаването на филма на младоженците, след което се изтриват. Ако крайното плащане се забави повече от три работни дни, след датата на заснемане, то автоматично и срока за предаване на материалите ще се удължи с равен на брой дни. Ако в рамките на един месец клиентът не направи крайно плащане, срокът за предаване на материлът остава отворен и ще бъде предаден при първа възможност от страна на студиото. Ако клиентът не направи крайното плащане в рамките на два месеца след заснемане на събитието, то материала се изтрива и студито не носи отговорност за него. Цените на услугите не включват ДДС.

Loading...
0лв. ( без ДДС )