Image Alt

За нас

Движението на камерата, работата със светлина и преди всичко историята са необходими, за да направим уникален филм. Тези три основни компоненти са рецептата на нашите филми с кинематографска стойност.

Израстнахме с копнежа да посетим далечни места да видим вълнуващи неща и срещнем невероятни хора. Нищо не се е променило освен това, че сега носим камерите си с нас. Ние се стараем да създаваме филми, които да оставят следа във времето.. и да карат ума и тялото да танцува в ритъма на изкуството.

Това сме ние!
Димитър Лазаров

Filmmaker, Director, Drone pilot, Stedicam

Христо Лазаров

DoP, Editor, Colorist

filming
Произвеждаме филми

Късометражни – документални – имиджови – семейно кино.

a
Видеопродукция

Корпоративно видео – учебни филми – музикални видеоклипове.

Home-6-custom-icon-6
Заснемане реклами

Концепции – заснемане – постпродукция.

ДВИЖЕНИЕ / СВЕТЛИНА / ИСТОРИЯ

ТРИТЕ НАЙ-ВАЖНИ ЕЛЕМЕНТА ЗА НАС
движение на камерата

ДВИЖЕНИЕ НА КАМЕРАТА

Движението на камерата е един от любимите ни изразни средстваВъв филмите си обичаме да включваме различни и разнообразни движения. Едно  от любимите ни устройства за стабилизация при снимане от ръка е Easy Rig, който е в нашия арсенал от професионална  апаратура.

работа със светлина

РАБОТА СЪС СВЕТЛИНА

Другото най-важно изразно средство е светлината. За нас е огромно удоволствие да работим, както с естествена, така и с изкуствена светлина. Обичаме да създаваме настроения и образи, както с огромно количество, така и с малко количество светлина. Обичаме да работим и да разказваме истории с помощта на светлината.

да разкажеш история

ДА РАЗКАЖЕШ ИСТОРИЯ

Историята за нас е всичко. Ние познаваме тънкостите на нейната структура, нюансите на нейните герои и емоционалното влияние, което може да има върху хората. Ние обичаме живота и неговоте историии винаги се стремим да разказваме историите по най-смисления начин, съчетавайки красотата на светлината, музиката, звуците, хората и техните емоции.