Image Alt

Защо си струва да разкажете историята на Вашата фирма през 2019 ?

заснемане-на-клипове

Защо си струва да разкажете историята на Вашата фирма през 2019 ?

Когато мислите за историята на вашата фирма или организация, за какво по-точно си мислите? Мися? Качество? Достъпност? Клиенти? Реклама? Идеи за растеж? Ако някой от тези отговори е вашият, значи е време да се замислите и преосмислите по какъв начин вашата фирма ще е представена пред вашите клиенти през новата година. Има безброй начини да разкажете историята на компанията си, но ние вярваме, че най-ефективният е чрез видео маркетинг. Прочетете, за да разберете защо емоциите дектуват решенията:

Нещото, което трябва да знаете за нас е, че ние силно вярваме в това, че емоциите диктуват нашите решения по-често, отколкото рационалните факти. За да предизвикате емоционална връзка между вас и желаният от вас клиент е необходимо естетично изграждане на разказ за ваша фирма. Този разказ се основава на това какви всъщност сте вие и какво предлага вашата марка. С помощта на ефективно разказване на историята си вие създавате емоционална връзка с вашите настоящи и бъдещи зрители – клиенти, които ще са по-чувствителни и занитересовани към предлаганите от васуслуги и продукти.

Качеството на вашата история отразява качеството на вашия продукт. Когато клиентите виждат видеокампания,създадена от вас, те искат тя да представя вашата визия, качество, отношение и продукт, който ще направи живота им по-щастлив. Колкото по-конкретна и подходяща е вашата история за фирмата, толкова по-вероятно е тя да се свърже с желаното ви зрителско присъствие. Такъв вид видео илюстриране ще ви спечели нови клиенти, които ще се чувстват съпричастни към историята Ви. Едно огромно предимство при разказването на истории е, че позволявате на зрителя си да влезе във вашата компания и да получи специално отношение, което ще изгради доверие помежду ви. Важно е да разберате, че пренасочване на вниманието на аудиторията е положително както за вас , така и за самите потребители. Ако поставите зрителя в историята си, имате по-голям шанс да повлияете на техните емоции и вземане на решения.

Разказване на история е по-ефективно и от реклама.

По отношение на рекламата стратегията обикновено се свежда до подчертаване на полезността на продукта или услугата, която продавате. Докато мислите, че телевизионната реклама трябва да ви разкаже какво ви продава, все повече компании се отдалечават от конвенционалния рекламен подход и все повече експериментират. Възходът на видео маркетинга е на лице и платформи като Facebook, Twitterи Instagram правят видеата лесно достъпни за потребителите.

За да имате трайни връзки с клиентите си по-добра стратегия е да се свържете с аудиторията си на по-дълбоко ниво.

 

Ние даваме на зрителя история, която показва вашето специално отношение не само към продуктите ви, но и също така към потребителите ви. С помощна видео маркетинга ни се стремимда създадем емоционална връзка със зрителите, която ги пренася в разказа, който те разбират и следват. Това създава трайна връзка между вас и аудиторията ви.