Blog

03.03.2016

Защо инвестицията в сватбения филм си заслужава!

Една снимка от сватбения ви ден говори колкото хиляди думи. Една секунда от сватбеното ви видео – вероятно колкото стотици хиляди.

А как тази стойност може да нарасне?
С времето.
Колкото повече се отдалечавате от момента, в който казахте „Да“ и поехте прекрасния и не малко предизвикателен път на семейния живот, толкова по-скъпи ще стават спомените ви от него. И, ако в първите дни и дори месеци си спомняте с умиление всеки миг, то с времето спомените по естествен начин избледняват и отстъпват място на новите събития и преживяванията ви като семейство. Нови снимки, нови спомени, нови филми…Изписване на бебето, кръщене, погача, първа усмивка, първо зъбче, първи клас, семейни почивки, спонтанни забавления с приятели, тържествени фамилни вечери, празници, празници, празници…
Кой тогава ще запази непокътната историята на вашия сватбен ден? – Мигът, в който започна всичко това. Кой ще може да ви припомни основните мигове до най-малката подроност, сякаш отново сте там и живеете в този вълшебен и необясним момент? Кой ще ви разказва отново и отново как сте изглеждали, как сте се усмихвали, как сте танцували и сте се гледали, как очите на родителите ви са се пълнили със сълзи или как са вилнели на дансинга приятелите ви? Кой ще покаже дъгата на небето над вас, повея на вятъра в косите на булката, красотата на залеза, която сякаш в този ден е живеела само за вас, кой ще ви „разходи“ по мократа пътека до църквата и ще направи така, че почти да усетите отново уютния мирис на топъл дъжд?

Вашият сватбен филм.
Покрай многото задължения и разходи по сватбата, двойките често недооценяват стойността на сватбеното видео. И правят компромиси, върху които времето безмилостно акцентира. „Само, ако бяхме …“ – „…направили по-богато на кадри видео“, „ … отделили повече време за видео сесия“, „поръчали още една камера за още една гледна точка“, „послушали режисьора …“. Нали не искате да се чувате как изричате тези реплики?
И не защото работим (със сърце и душа) в тази сфера, а защото наистина го вярваме, ще ви посъветваме: Помислете за бюджета си за сватбено видео. Обсъдете със специалистите в екипа, който сте избрали да работи за вас, поставете изискванията и очакванията си и чуйте мнението им.
Вероятно гостите ви няма да се разсърдят, ако получат възможност за една чаша вино по-малко или с една идея по-малък грамаж в четиристепенното си меню (често остава и от двете), а за сметка на този нищожен „компромис“ можете да осъществите вашия уникален проект много по-качествено и богато. А след това да му се наслаждавате толкова често, колкото ви се иска. Като на любим филм, който си пускате често и никога не ви омръзва.
И дори някой ден, когато децата ви станат тийнейджъри или самите те решат да сключат брак, ще седнете заедно и с удоволствие ще споделите щастието от момента, в който е започнало всичко това.

 

Коментара

comments

Видео заснемане , , , , , , , , , , , , ,
About haldigital97

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.