Blog

07.05.2016

МАГИЯТА НА СЕМЕЙНОТО КИНО

cinematography

Машина на времето

 

Кое е онова, което може да ви върне към скъпи моменти от миналото на вашето семейство? Затваряте очи и се пренасяте отново Там и Тогава, да… Но спомените избледняват на фона на новите преживявания. С времето става все по-трудно да си представим детайлите от Онзи специален ден – емоциите от кръщенето, щастливите сълзи, забавлението и тръпката от сватбеното тържество, мигът, в който той предлага брак и дъхът спира, а пространството и времето загубват очертанията си, вдъхновената радост при дипломирането, удовлетворението на 50-тия юбилей …

Споделяме това, не за да предизвикаме носталгия. Животът така е устроен – един момент идва и отминава, за да направи място на следващия. И всеки е ценен сам по себе си. Хубавото в съвременния свят на развити технологии е, че имаме начин да съберем тези скъпи моменти и да се връщаме към тях отново и отново, да си спомняме усещанията и радостта, да съпреживяваме емоциите.

Снимки, любителско видео, семейно кино. Така върви градацията. И, колкото и да ценим фотографията и да подкрепяме любителското видео, оставаме верни фенове на професионалната семейна кинематография. Радваме се, че магията на киното вече прекрачи прага на големите продукции и киносалони, премина деликатно, но достойно през семейното ви събитие и влезе директно във всекидневната ви. И се радваме, че нашият екип може да я заведе там.

Всяко семейно събитие крие в себе си потенциала за кино история, а емоцията от него е нейната режисьорска книга. И е истинско майсторство да се улови моментното преживяване и да се пресътвори в семеен филм със завладяващ сценарий, качествен звук и картина, професионално режисиран и монитран. Затова да поръчате семеен филм или да подарите такъв на близките си е не просто инвестиция в спомените ви, а машина на времето. Подарете си я.

 
 

Коментара

comments

Видео заснемане , , , , , , ,
About haldigital97

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.