ЗА НАС

HALDIGITAL97 е професионална компания с над 20 години опит в сферата на видеозаснемането, видеопродукцията и постпродукцията. Висококвалифицираният екип от професионалисти в целия спектър на видеопродукцията, както и използваната от нас техника от най-висок клас, осигуряват краен творчески продукт, напълно съобразен с изискванията и очакванията на клиента и с прецизно качество. Компанията ни има отлични референции от големи международни и местни фирми, институции и организации (VIVACOM, BMW, Ericsson, Simens, Red Devil Catering, Right Rental, ADI’S COOK & BOOK и др, както и впечатляващ брой частни лица). Изключително богатото портфолио от реализирани проекти на клиенти е безапелационен атестат за начина и качеството на нашата работа. Като екип гарантираме креативност, силна мотивация и прецизност при изпълнението на заданието, както и абсолютна коректност във взаимоотношенията с клиента.

Кои сме ние?

Нашият екип

Христо Лазаров
Христо Лазаров
Кинематограф - видео едитор
Създател и собственик на HALDIGITAL97 с над 20 години опит в репортажната и рекламна видео продукция. Експертно ниво при работа с кино и ТВ камери.
Димитър Лазаров
Димитър Лазаров
Кинематограф - стедикам - дрон пилот
Създател и собственик на HALDIGITAL97 с над 20 години опит в рекламната, и филмова продукция. Експертно ниво при работа със стабилизиращи системи и въздушна кинематография.
Тодор Цветков
Тодор Цветков
Фотограф - експертно ниво
Рекламна, продуктова и сток фотографии.